weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – patnáctý týden roku 2016

Tak už nám zase slavnostně oznámili, že bude pršet, bude pršet a pak bude pršet, a kromě toho bude zima. Pokud ale chcete přes víkend vystrčit nos z domova, tak kam třeba?

Za okamžik (ve čtvrtek 14. dubna 2016) do divadla. Scéna na tohle představení se prý staví 4 hodiny, tak jsem zvědav, jaké to bude. Odpoledne do varnsdorfské knihovny, jsem zvědav, co zazní. Snad to bude lepší, než bláhové iluze před lety v Panoramě… Mimoňskou přednášku a koncert u Falkenštejnů vynechám.

V pátek 15. dubna 2016 bych to dopoledne viděl zase na divadlo a další školní představení. Večer hraje Surovej Stefan v Modré ústřici.

V sobotu 16. dubna 2016 je toho sice na výběr víc (Mimoni pro děti s Luckou Sinkovou v Mikulášovicích, v Dolní Poustevně pochod za Česílkem, začíná uklízení Česka, v Polevsku se bude běhat), ale já mám rozhodnuto už dávno. Vodíci psi v parku před Městskou knihovnou.

Na neděli 17. dubna 2016přesunuli krásnolipští turisté pochodování kolem Luže, já se ale vymluvím na odpolední dětské představení o velrybě a courat ven nepůjdu.

Je toho určitě daleko víc, i toho, o čem nevíme. To, o čem víme, vám nabízíme prostřednictvím plakátků nebo našeho kalendáře.