weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – šestnáctý týden roku 2016

Už to v pozvánkách zaznělo několikrát, ale tentokrát je to oficiální – tímto víkendem začíná turistická sezóna a proto je nabit především nejrůznějšími pochodově exkurzními akcemi.

Jak zaznělo v předchozí pozvánce, ve čtvrtek 21. dubna 2016 běhání s rumburským DDM a večer v Krásné Lípě u Falkenštejnu povídání o putování po Vietnamu.

V pátek 22. dubna 2016 krásnolipští turisté odjíždějí na „3 dny – 3 státy – 3 pochody“, bohužel zas nic z Polska neuvidím. Dopoledne v RBK na náměstí Den Země, odpoledne se časově překrývá prohlídka Maškova vrchu, kde by měla brzy stát rozhledna, s Jazzovým pátkem na varnsdorfské Lidovce.

V sobotu 23. dubna 2016 placený výlet o.p.s.ky na Schrammsteine. Dopoledne otevírání sezóny v Jetřichovicích na nových okruzích, odpoledne v České Kamenici. Což je jen malá část toho, co je na výběr.

V neděli 24. dubna 2016hupky šupky do Děčína, v plánu jsou lokace, které neznám. Jen pevně doufám, že nenastanou žádné komplikace a Jiří Rak dodrží časový harmonogram, protože večer chci zasednout v divadle.

Je toho mnohem, mnohem víc, i toho, o čem nevíme. To, o čem víme, vám nabízíme prostřednictvím plakátků nebo našeho kalendáře. A všimněte si, jak tenhle víkend ožilo třeba Dolní Podluží!