weby pro nejsevernější čechy

Šluknov prohrál v Pokraticích

V sobotu [23/04] zajížděl dopoledne Šluknov do Pokratic k dalšímu mistráku tohoto jara a přivezl si (tak trochu) debakl.

Komentář k zápasu trenéra Šluknova L.Čurgaliho:

V tomto utkání jsme chtěli zkusit překvapit útočnou hrou. V úvodu se nám to podařilo a vytvořili jsme si dvě pěkné příležitosti. Bohužel jsme na utkání odjeli jen v jedenácti hráčích, což se nám brzy vymstilo. První zranění přišlo v páté a druhé ve dvacáté minutě a tak jsme hráli s devíti hráči plus dva poloviční. V takovém stavu jsme nemohli uspět, přesto děkuji hráčům, že se snažili dohrát utkání se ctí. Více k tomuto utkání není co dodat. Několik hráčů muselo vypomoci odpoledne béčku a vrátit tak pomoc béčka áčku. Alespoň tam se podařilo získat bod na prvním týmu tabulky. Také dorost uspěl doma v sobotu dopoledne. V naší situaci zraněních, nemocí a trestu je potřeba si co nejvíce pomoci a vše co máme k dispozici dát do dalšího domácí utkání, kdy hostíme Lovosice B. Přijďte nás prosím podpořit. Děkuji FANS, kteří s nám byli na výletě v Pokraticích.

Zde naleznete video z utkání.

Mistrovské utkání 18.kola I.A třídy.

TJ Sokol Pokratice 5:0 (2:0) SK Plaston Šluknov

Branky : Bergman 2, Vlašič, Knop, Smetana

Rozhodčí : Zvonař – Karrman, Živnůstka ŽK : Chvála, Kolomazník, Bergmann – Čurgali Návštěva : 50 diváků

Sestava Pokratice : Slanina – Dufek, Smetana (75′ Bader), Bergmann, Vlašič, Chvála (66′ Loula), Keller, Knop (66′ Rondoš O.), Kolozník, Kocman, Rondoš

Sestava Šluknov : Uchytil – Hajduk, Svoboda, Lukáč, Koukol, Chlan, Holešovský P., Horák, Čurgali, Kirchner, Vyšohlíd

Tagy