weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (dvacáté první v roce 2016)

Květen nám pomalu končí, ještě měsíc a jsou tu prázdniny a léto a ještě více akcí, než je teď.

Stále trvající nabídky – výstavy, expozice, muzea, galerie, hrady, zámky a podobné atrakce.

Pondělí 23. května 2016 snad v klidu doženu několik předchozích dní, kdy jsem ráno zmizel z domova a vracel se takřka za tmy. Fotek tisíce, co za mne nikdo nechce probrat a roztrídit a něco k nim napsat…

V úterý 24. května 2016 dopoledne akce pro školy, Den s IZS, jak jsem se dozvěděl o víkendu. Odpoledne v Městské divadle rozloučení s předškoláky.

Ve středu 25. května 2016 Na Kopečku změna, místo čtení tentokrát psaní. A něžní pohlaví dozajista zamíří do rumburské Střelnice za okouzlujícíma očima Michala Dlouhého.

Doufám, že už takřka letní počasí vydrží, ve čtvrtek 26. dubna 2016 proběhne v Jiřetíně další ročník Sportovních her škol Dobrovolného svazku obcí Tolštejn. Odpoledne pak ve starokatolickém kostele ve VDF koncert pěveckých sborů ZUŠ. A také je možno zamířit do varnsdorfské Městské knihovny.

Nahlédněte do plakátků, je tam toho víc. Koukněte také do našeho kalendáře a vyberte si, co hrdlo ráčí. Stejně to zase není všechno, co se tu kde šustne, tak mějte oči na stopkách a koukejte kolem sebe.