weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – třicátý první týden roku 2016

Máme tu konec dalšího týdne, a to léto pořád nějak ne a ne se rozvinout.

Což se týká počasí, nikoli však akcí. Celý týden se člověk kope do zadku, protože moc není co a kam, a pak aby se nakrájel na nudličky.

V pátek 5. srpna 2016 začíná ve varnsdorfském Skateparku druhý ročník StreetFestu. Jo, plakát príma, kapely známých jmen, ale… vidíte na tom plakátě někdo, v kolik přijít? Pokud jste na tom stejně jako já, tak na FB píší, že pátek 17:00 – 22:00 a v sobotu 09:00 – 24:00 (plus ještě následná afterparty na Lidovce do osmé ranní). Jen nevím, jestli se mi i letos vlastně vůbec chce jít poslouchat výkřiky typu „dělejte bordéééél„.

V sobotu 6. srpna 2016 – Houmrův Triatlon v Jiříkově. Děti začínají těsně po 9 hodině, hlavní závody po 10. Tudíž to kvůli jiným povinnostem letos zase nedám. O StreetFestu ve VDF už byla řeč. V Loretě Porciunkule – chtěl bych se dostat alespoň na vernisáž fotek Jiřího Stejskala, ale kdo ví. Odpoledne rodeo u Kocoura. Jaképak asi bude letos počasí? Tam bych se snad mohl aspoň na chvíli dostat. V Krásné Lípě odpoledne další ročník Krásnolipské nádhery u pivovaru. Nejspíš se budu muset bez letošního lipového speciálu nějak obejít. Večer Tony Ackerman na Vlčí Hoře, jen o chvíli později pěvecký koncert ve Chřibské. Jak to asi mám udělat, když chci ještě jít od 8 večer do kina na Suicide Squad?

V neděli 7. srpna 2016 prázdninová stálice – další varhanní koncert ve Filipově. A také termín prohlídky kostela sv. Šimona a Judy v Lipové. A zvečera zase fotbal ve VDF, ale tam mě zaručeně nikdo neuvidí.

Vyberte podle svého. Pořád je také mnoho akcí, které nám zůstávají utajeny. To, o čem náhodou víme, vám nabízíme prostřednictvím plakátků nebo našeho kalendáře.