weby pro nejsevernější čechy

Šluknov na úvod sezóny nezvládl zápas s Unionem Děčín

Tuto neděli [28/8] na stadionu ve Šluknově místní Áčko změřilo síly s Unionem po letní přestávce v ostrém mistrovském zápase 1.B třídy.

Zpráva asistenta trenéra ŠLK Ládi Čurgaliho:

Úvod utkání jsme totálně zaspali a již v první minutě jsme inkasovali. S přibývajícími minutami jsme byli lepší a v závěru poločasu již výraznou převahu. Podařilo se nám vstřelit tři krásné branky. Hlavně Hajduk byl k nezastavení. V utkání potvrdili výbornou formu i naši dorostenci, kteří patřili mezi opory v utkání. Bohužel velmi výrazně ovlivnila hru zranění, když hlavně zranění obou stoperů Holešovského a Lukáče narušilo kompaktnost. Proto již vázla kombinace v druhé půli a uchýlili jsme se k nakopávání míčů. Po snížení na rozdíl branky se nám znovu podařilo odskočit na dvoubrankový rozdíl a vypadalo to na jasné tři body. Bohužel jsme svými vlastními chybami v posledních deseti minutách utkání ztratili.
Pro diváky to bylo v tom vedru velmi zajímavé utkání a muselo se líbit.

Sumasumárum:

1. kolo – 28.srpna 2016 – I.B třída

Šluknov 4:5 (3:1) Union Děčín

Branky : Hajduk, Horák, Mládek, Jiřinský – Murdych 3, Galaš, Huček

Rozhodčí : Červený – Trojan, Jirsák
ŽK : Čurgali – Humlíček, Nedvěd
Návštěva : 120 diváků

Sestava Plastonu : Jirchář – Polák, Lukáč (59′ Stelmaščuk), Holešovský (21′ Koukol) , Schneider (83′ Blaho), Mládek, Knížek, Horák, Hajduk (64′ Čurgali), Svoboda, Jiřinský

Sestava Union Děčín : Jeřábek – Humlíček, Huček, Němec, Kalaš, Murdych, Očipka, Bedrníček (46′ Nedvěd), Sobotka (46′ Brázdil), Eichelmann, Galaš (59′ Zvolský)

Zde naleznet video z utkání.

Tagy