weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – čtyřicátý čtvrtý týden roku 2016

Místy už začíná být bílo, ale sedět doma netřeba.

Ve čtvrtek 3. listopadu 2016 připomínám přednášku o Pilzovi ve varnsdorfské knihovně a další z koncertů ve varnsdorfském Homegrown Clubu.

V pátek 4. listopadu 2016 zajdu dopoledne na jeden z termínů naučného představení pro vyšší ročníky škol do varnsdorfského divadla. Tou dobou bude probíhat Hubertská jízda ve Šluknově, o níž vůbec něco najít bylo detektivní pátrání (to jsou prostě ty zažité tradice). Večer v Rumburku na Střelnici Trio Inflagranti s Josefem Vojtkem, na Dymníku zábava se Zdeňkem Troškou (taky nic jednoduchého, narazit na info) a v Doubici na Fabrice znovu Laco Deczi.

V sobotu 5. listopadu 2016 se v Krásné Lípě znovu prolnou světy v Domě Českého Švýcarska. Na Dymníku se má běžet kros, na zimním stadionu ve Varnsdorfu budou hrát ženy do 15 let přátelské utkání v hokeji Česko-Německo a ve sportovní hale ve VDF basket. Večer hraje Tony Ackerman v nedaleké Růžové v mýdlárně Rubens.

V neděli 6. listopadu 2016 ve Varnsdorfu „opakování“ sobotního hokeje a fotbal s Opavou. Já, pokud to bude možné, vyrazím po čase opět s krásnolipským KČT na cour kolem Kunratic a Cvikova.

Vy si vybírejte podle svého. Stále je také mnoho akcí, které nám zůstávají utajeny. To, o čem náhodou víme, vám nabízíme jako vždy také prostřednictvím plakátků nebo našeho kalendáře.