weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (čtyřicáté šesté v roce 2016)

Oteplí se, neoteplí? Bude dál sněžit, nebo „jen“ pršet? Ať tak či tak, státní svátek je jistý, a schovat se pod střechu lze takřka celý pracovní týden.

Výstavy, galerie, expozice, muzea. Něco trvá, něco končí, něco se chystá.

V pondělí 14. listopadu 2016 (a také v úterý 15. 11.) v rumburské Střelnici tradiční podzimní burza škol, takže mám o dvě dopoledne vystaráno. Večer pak opět Pilz – ve varnsdorfském Městském divadle dojde k odhalení pomníku, který bude časem umístěn do parku před ním.

V úterý 15. listopadu 2016 opět Rumburk, Střelnice a lákání školáků. Večer pak nejspíš Městská knihovna Varnsdorf a setkání se spisovatelkou.

Ve středu 16. listopadu 2016 začíná v Městském divadle ve Varnsdorfu Vítr z hor, a to hned několikrát opakovaným představením Mezi námi. Večer je na výběr – Mezi námi ještě jednou, setkání v Krásné Lípě, věnované nadcházejícímu 17. listopadu, na Kopečku v Rumburku zahraje Standa Barek a na Fabrice už zas Na stojáka.

Ve čtvrtek 17. listopadu 2016 krom volna požehnání kapli v Království. Pozor na plakát na Vítr z hor! Došlo ke změnám programu, funus nebude, náhradní program je až v pátek…

Pokud vás z toho neoslovilo nic, koukněte do plakátků a do našeho kalendáře, třeba najdete něco jiného. Samozřejmě to není všechno, co se tu kde šustne. Mějte proto oči na stopkách, koukejte kolem sebe, my všechny veřejné plochy kontrolovat opravdu nestíháme.