weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – čtyřicátý šestý týden roku 2016

Trochu se nám po předchozím bílu zase vrátilo jaro.

Letošní Vítr z hor ve varnsdorfském divadle má smůly plný kýbl. Místo plánovaného Funusu je náhradou v pátek 18. litopadu 2016 Hrůza v Brně, čímž se na stejný den přesouvá i Pinky Jane. A v sobotu 19. listopadu 2016 nebude plánované netradiční představení v RETOSu, ale náhrada opět v divadle v podobě představení Dírkované kino.

Dnes ve čtvrtek 17. listopadu 2016 evidujeme jen a pouze požehnání kapli Bičování Krista na Křížové cestě v Království. Jediná připomínka státního svátku, o které víme, proběhla již včera v Krásné Lípě.

V pátek 18. listopadu 2016 začíná ve spolkové místnosti v budově varnsdorfské knihovny tradiční modelářská výstava. V Krásné Lípě se koná Snow Film Fest. A večer, jak již bylo výše ke čtení, v Městském divadle Varnsdorf Vítr z hor.

V sobotu 19. listopadu 2016 pokračuje jak výstava modelářů ve VDF, tak Snow Film Fest v KL. Já si snad dám letos aspoň jedny mažoretky, v RBK bude ve sportovní hale Rumburská Muchomůrka. V tomtéž městě večer přeložený koncert, ve Varnsdorfu pak závěr Větru z hor (viz výše). A za zmínku snad stojí další z benefičních koncertů v Doubici.

V neděli 20. listopadu 2016 kromě celovíkendového všerůzného sportování žehnání křížků v Lipovéehnání křížků v Lipové.

Další akce najdete v připojených plakátcích nebo v našem kalendáři – vyberte si. Samozřejmě je stále spousta akcí, které nám zůstávají utajeny, takže si nezapomeňte rozhlížet.