weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (čtyřicáté sedmé v roce 2016)

Už se to chýlí, už se to blíží. Začíná týden, na jehož konci nás čeká první adventní neděle.

Každotýdenní evergreen – výstavy, galerie, expozice, muzea. Něco trvá, něco končí, něco se chystá.

V úterý 22. listopadu 2016 v Městském divadle ve Varnsdorfu dopoledne představení pro školy. Z jeho prvního provedení úprk do Rumburka, protože jsem se víceméně náhodou dozvěděl, že existuje nějaká Liga severu, v níž soutěží výběžanské střední školy, a že se tenhle týden hraje florbal – v úterý holky, v hale u koupaliště. Zvečera pak budu muset oželet vernisáž v Městské knihovně ve Varnsdorfu a následnou besedu, protože jsem slíbil se ukázat v Rumburku na slavnostním koncertu místní ZUŠky v aule gymnázia.

Ve středu 23. listopadu 2016 na Kopečku v Rumburku povídání s ředitelem OPS České Švýcarsko a v Krásné Lípě další host Jiřího Raka v pivovaru Falkenštejn.

Ve čtvrtek 24. listopadu 2016 dopoledne falší florbal v RBK, tentokrát budou v hale hrát kluci. Večer přetlak – Mikulášovice mají besedu o nové knize k výročí města, u Kocoura bude koncert, v Rumburku na Střelnici divadlo, na Fabrice v Doubici literární večer s hudbou.

A pak už nezbývá než se chystat na rozsvěcení vánočních stromů…

Pokud vás z toho neoslovilo nic, koukněte do plakátků a do našeho kalendáře, třeba najdete něco jiného. Samozřejmě to není všechno, co se tu kde šustne. Mějte proto oči na stopkách, koukejte kolem sebe, my všechny veřejné plochy kontrolovat opravdu nestíháme.