weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (padesáté v roce 2016)

Prší, fouká, a ještě k tomu brzy budou Vánoce. Kam před sváteční pohodou zalézt?

Výstavy, galerie, expozice, muzea, hrady, zámky, nabídka v podstatě trvá.

V pondělí 12. prosince 2016 máme v evidenci jen představení v rumburské Střelnici.

V úterý 13. prosince 2016 míří do varnsdorfského divadla netradičně ZŠ a MŠ Bratislavská s Tradičními Vánocemi (kdepak je advent v kostele bez věže Interaktivní základní školy Varnsdorf na Karlovce, ZUŠkové Co se skrývá pod stromečkem, a kde se objevila dopředu jakákoli informace o předvánočním nedělním vystoupení Edisonky ve sportovní hale?). Než se na svátky zavře Městská knihovna ve Varnsdorfu, lze si poslechnout něco o biblické kuchyni. A v Loretě poprvé v letošní zimní sezóně při svíčkách.

Ve středu 14. prosince 2016 je to trochu náročnější. Ve sportovní hale dopoledne florbal, v DDM Varnsdorf tradiční Den pro maminky, v Městském divadle Varnsdorf dubl dětské představení. Odpoledne Vánoční koncert ZUŠky ve Šluknově, na několika místech se budou zpívat koledy s Deníkem (já budu u Kocoura), a Na Kopečku v RBK se bude podruhé hovořit o čase.

Ve čtvrtek 15. prosince 2016 v RBK na Střelnici další z repríz lidové operety nebo hudební příděl blues u Kocoura.

Na další akce koukněte do plakátků a do našeho kalendáře, třeba si vyberete něco jiného. Samozřejmě to není všechno, co se tu kde šustne. Mějte proto oči na stopkách, koukejte kolem sebe, my všechny veřejné plochy kontrolovat opravdu nestíháme.