weby pro nejsevernější čechy

Vánoční jarmark na BGV 2016

Kde jinde zakončit předvánoční šílenství, než jako každý rok na varnsdorfském gymnáziu a jeho tradičním Vánočním jarmarku. Letos se davy hrnuly potkávat, promenádovat a povídat ve čtvrtek 22. prosince 2016.

Letos došlo ke změnám, byť jádro pudla zůstalo beze změn. Dvakrát STARSky v tělocvičně (stihl jsem je jen jednou), třídy plné studentského samo domo s tím nejširším sortimentem, u vchodu šatna, andělé na schodech, ježíškovna, lití olova. Nejznatelnější změna – letos chyběli externí stánkaři s jídlem, aby se dostalo víc na nabídku toho, co připravili studenti. Na patře kolem sborovny tak vznikl volný prostor, kde bylo několik stolků se židlemi, vybízející k posezení a odpočinku. A druhá – nehrálo a nezpívalo se na schodech, pokud jsem si všiml. Dění se takřka plně přesunulo do auly – jen občas na chodbě zahráli trubači.

Takže od řízků k vaflím, od bramborového salátu k muffinům, dárečky, chlebíčky, bazar, dětský koutek, čajovna… A hlavně to potkávání – pravda, občas jsem měl problémy si uvědomit, odkud některé tváře vlastně znám (promiň, Viky), jiné potkávám často všude, někteří se přede mnou raději schovávali, některých jsem si všiml až na fotkách. A hlavně – dobří holubi se vracejí…

Pohledem rumburáků:

Pohledem gympláků třeba tady -> (až narazíme na další, doplníme) a od Hanky něco k vidění tady ->

A fotky:

Takhle jsme viděli jarmark v roce 2015 ->, v roce 2014 ->, v roce 2013 ->, v roce 2012 ->, v roce 2011 ->, rok 2010 ->

Tagy