weby pro nejsevernější čechy

Tygři ukončili rok ve zlatých dresech a porazili Olomouc 3 : 2

K poslednímu zápasu roku 2016 nastoupili liberečtí hokejisté ve zlatých dresech, které připomenuly jejich letošní a historicky první vítězství v extralize.

Po první třetině se zdálo, že půjde o jasnou záležitost domácích, vyhráli ji dva nula, ve třetí se dostali k brance soupeře jen sporadicky, přesto se jim podařilo střelit branku a do posledního dějství nastupovali s jasným vedením 3 : 0.

Olomouc však začala bojovat, dostala se na rozdíl jediné branky, naštěstí pro domácí dvě minuty před koncem zápasu, kdy se tlak hostů zvyšoval došlo na jejich straně ke špatnámu střídání a tak zápas dohráli oslabeni a výhra zůstala doma.

Bílí Tygři Liberec – HC Olomouc 3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
Branky a nahrávky: 3. Vantuch (M. Procházka), 13. J. Stránský (Bližňák, Jánošík), 37. J. Stránský (P. Jelínek, L. Krenželok) – 49. Ostřížek (Skladaný), 53. Strapáč (Ostřížek, Eberle). Rozhodčí: Hradil, M. Petružálek – Barvíř, Blümel. Vyloučení: 5:4. Využití: 0:1. Diváci: 7500 (vyprodáno).

Dresy, které Tygři oblékli v tomto zápase se už draží a do aukce se můžete přihlásit i vy ->

Kromě hráčů, kteří aktuálně za tým nastupují byly vyrobeny dresy i se jmenovkami hráčů, kteří se podíleli na zisku titulu a za Liberec už nenastupují.