weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – třetí týden roku 2017

Zimu máme přímo ukázkovou, mrzne až praší. Ale kdo nechce jen sportovat a obdivovat krásy ztuhlé krajiny, má spoustu jiných možností, jak a kde si užít.

Ze čtvrtka 19. ledna 2017 připomínám večerní koncert na Lidovce. Jinak právě teď běží Den otevřených dveří na rumburské polygrafce.

V pátek 20. ledna 2017 mám o celé dopoledne postaráno, svůj Den otevřených dveří dělá opět varnsdorfská VOŠ, SPŠ a SOŠS a CRRRRR. Totéž pořádá i Vyšší odborná škola sklářská a Střední škola Nový Bor. Tluče se to i večer. Na Lidovce ve VDF bude hrát Turbo. V Lipové se bude řádit na Lipovském Ledáku. Ve Šluknově na zámku bude hrát Michal Müler.

V sobotu 21. ledna 2017 bohužel nevyužiji nabídky zajít do varnsdorfské sportovní haly, kde se bude hrát 3. kolo krajské soutěže v barevném minivolejbale, protože s OPS České Švýcarsko pojedu busem po výběžkových betlémech. Tím pádem se podívám i do Mikulášovic, jako každý rok. Ze sportovních záležitostí snad ještě Polevskou lyži, které letos počasí opravdu přeje. Večer je hudební. Ve Varnsdorfu bude místní tvrdá scéna se svými hosty zkoušet štěstí U Šimků a v HomeGrown Clubu na Karlovce bude ke slyšené Vladivojna La Chia (která mne před pár lety nezaujala).

V neděli 22. ledna 2017 odpočívám.

Další nabídku najdete v připojených plakátcích nebo také v našem kalendáři. Samozřejmě nemáme v evidenci všechno, co se kde šustne, o spoustě toho ani nevíme…