weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (počtvrté v roce 2017)

Pořád mrzne, až praští, takže pokud se vám nechce doma klepat zimou, můžete občas vyrazit mezi lidi.

V úterý 24. ledna 2017 vMěstské knihovně ve Varnsdorfu dokumentární film. V rumburské Loretě poslední prohlídka při svíčkách a rumburská Střelnice nabízí komedii z repertoáru Divadla Palace Praha.

Středa 25. ledna 2017 je poněkud přecpaná. V krásnolipském pivovaru začíná další cyklus cestopisných přednášek. Tou samou dobou na varnsdorfské Střelnici místní ZUŠka odprezentuje Novoroční přídavek. O něco později v Městském divadle ve Varnsdorfu KPMV zve na posezení nad starými fotografiemi náměstí. Na Kopečku v Rumburku se bude vzpomínat na Jaroslava Foglara. A ještě Střelnice, pro změnu rumburská – místní ochotníci se budou prohánět Na tý louce zelený.

Ve čtvrtek 26. ledna 2017 koncert v Městském divadle ve Varnsdorfu a tento týden potřetí rumburská Střelnice, tentokrát studentské představení.

Koukněte do plakátků a do našeho kalendáře, třeba si vyberete. Víme, že to není všechno, co se kde šustne. Proto mějte oči na stopkách, koukejte kolem sebe, my všechny plakátovací plochy a vývěsky kontrolovat nestíháme.