weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – osmý týden roku 2017

Někdy to vyjde, někdy to prostě nevyjde. Omlouvám se všem, které jsem nestihl pozvat, omlouvám se všem, na jejichž akce jsem nestihl nikoho pozvat. Tak aspoň něco.

Víkend = Masopust. Je to tak, v sobotu a v neděli průvody, masky a karnevaly, stačí si vybrat.

Když už jsem se vrátil zpátky do výběžku, v sobotu 25. února 2017 si dám Masopust ve Varnsdorfu, nejspíš včetně dětského maškarního reje na Střelnici. Což zmanená vynechat rumburské utkání ve florbale (domácí dvojzápas dorostenců FBC Šluknovska). Možná ještě tak Masopust v Krásné Lípě. Což pro změnu znamená vynechat basket ve Varnsdorfu (mistrovská utkání kadetů a mužů B). Večer dozajista stojí za (velkou) pozornost povídání BigTripáků v Krásné Lípě.

V neděli 26. února 2017 návazně na předchozí masopustní veselí ve Varnsdorfu školička bruslení na zimním stadionu. A třeba bych mohl stihnout alespoň kousek basketu (ligová utkání žákovská ligy U14 a II. ligy žen). A po obědě samozřejmě mířím do divadla na pohádkový muzikál.

Vy si zkuste opožděně něco vybrat v připojených plakátcích nebo v našem kalendáři. Samozřejmě nemáme v evidenci všechno, co se kde šustne, o spoustě toho (jako vždy) ani nevíme