weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (podeváté v roce 2017)

Tak se nám vítězný sněhový únor zvolna přesouvá do jarního března a akce v podstatě žádné. Nebo možná jen nejsem schopen žádné nikde odhalit…

V úterý 28. února 2017 by se prý ve varnsdorfském Domě dětí a mládeže mělo konat městské kolo přehlídky recitátorů Dětská scéna 2017. Jenže je to pořád stejně dokola – NIKDE se o tom nedozvíte, nejste-li náhodou rodič či příbuzný některého ze soutěžících, protože proč něčím takovým zatěžovat web či FB, že?

Ve středu 1. března 2017 pokračuje v Krásné Lípě v pivovaru cyklus cestovatelských přednášek, tentokrát tematicky o pivu na cestě kolem světa. A v Rumburku Na Kopečku bude k vidění film, který v dubnu doputuje do varnsdorfské Městské knihovny.

Ve čtvrtek 2. března 2017 koncert u Kocoura.

A to je vše, přátelé. Nějak mě opravdu poslední dobou příliš nebaví hledat jak magor, pátrat, doprošovat se a oblézat plakátovací plochy…

Koukněte do plakátků a zkuste to i v našem kalendáři, třeba si vyberete podle svého. Mějte oči na stopkách, koukejte kolem sebe, my všechny plakátovací plochy a vývěsky kontrolovat nestíháme a proto nikdy nebudeme vědět o všem, co se třeba kolem děje.