weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (podvanácté v roce 2017)

Další pracovní týden před námi, počasí zatím nic moc, takže se podívejme, kam se lze schovat a kam zajít.

V pondělí 20. března 2017 ještě stihnete Městské divadlo va Varnsdorfu s opakováním představení Divadla Drak. Večer pak v téže budově promítání o zvířatech.

Jestli mi i nadále bude tak, jak mi právě je, horko těžko se něčeho během týdne budu účastnit. Ale pokud to vyjde:

V úterý 21. března 2017 krásnolipští turisté vyrážejí jako každoročně za bledulemi do Skalice. Večer přednáška ve varnsdorfské Městské knihovně.

Ve středu 22. března 2017 je na výběr z mnoha přednášek. V Městském divadle ve Varnsdorfu z dějin města, v Jiříkově z dějin protektorátu, v Rumburku na Střelnici o cestování, v Rumburku na Kopečku o kuriozitách. K tomu koncert ve Šluknově nebo ve varnsdorfské ZUŠce.

Ve čtvrtek 23. března 2017 se v Krásné Lípě v pivovaru konají za sebou hned dvě akce – nejprve beseda s prezidentským kandidátem Michalem Horáčkem a po ní časově posuntá přednáška Jana Němce. Což pro mne bohužel časově koleduje s představením ve varnsdorfském Městském divadle.

Koukněte do plakátků a zkuste to i v našem kalendáři, třeba si vyberete podle svého. Mějte oči na stopkách, koukejte kolem sebe, my všechny plakátovací plochy a vývěsky kontrolovat nestíháme a proto nikdy nebudeme vědět o všem, co se třeba kolem děje.