weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – devatenáctý týden roku 2017

Komu se snad zdá, že zprávy nabírají zpoždění, pozvánky se objevují po obvyklém termínu a tak vůbec to tu kulhá, bude to tím, že je to fakt. Pokud jsem 3 dny fuč, vrátím se, udělám během dne 4 akce a další den ušlapu 20 km, abych pak večer skončil v divadle, i kdybch se po… stavil na hlavu, rychlejší nebudu.

Hodně, opravdu hodně jsem se těšil na spoustu filmů letošního ročníku přehlídky 70 mm filmů ve varnsdorfské Panoramě. Bohužel nakonec neuvidím ani jeden, protože prostě nestíhám.

V pátek 12. května 2017 večer opět varnsdorfské divadlo.

V sobotu 13. května 2017 bych si sice rád zapochodoval po stopách rumburské vzpoury, ale dopoledne budu pobíhat místo toho kolem Hrádku. Takže ani jedna férová snídaně, ani Den otevřených dveří ČR SEVER v Ústí, ani Den matek ve varnsdorfském bazénu. Místo toho všeho si půjdu odpočinout zase do divadla na vyhlášení výsledků filmového festivalu Nisa.

V neděli 14. května 2017 znovu na varnsdorfský Hrádek, tentokrát na Den matek. A zcela netradičně večer tento týden už popáté do Městského divadla Varnsdorf, kde budou vystupovat STARSky.

Vyberte si ze jmenovaného, zkuste to i v připojených plakátcích nebo v našem kalendáři. Samozřejmě nemáme přes veškerou snahu v evidenci všechno, co se kde šustne, o spoustě toho (jako vždy) nevíme