weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (podvacáté v roce 2017)

Ač se to vlastně nezdá, konec školního roku se blíží a začínají houstnout akce, konané v jeho závěru.

Čím dál méně času na vše, včetně hledání termínů akcí a jejich plakátů, a také čím dál větší zpoždění ve zprávách. Tak aspoň pozvánky.

V pondělí 15. května 2017 ve varnsdorfské Kotlině atletika, tentokrát Pohár rozhlasu.

Ve středu 17. května 2017 rumburská Střelnice nabízí, co už jsme viděli. Já budu ve varnsdorfském divadle, kde naši výstavu z Drážďan vystřídá každoroční tvorba místních MŠ, tentokrát věnovaná vzpomínce na Josefa Poláčka. Odpoledne zase problém, hned poté, kdy v ZUŠce startuje Popová zpívanda zaříná v Kotlině krajské kolo přeboru mladších žáků a žákyň.

Ve čtvrtek 18. května 2017 dozajista muzeum Rumburk a nová kniha. Nějak se v tom městě nedokáží taky domluvit. Snad tou dobou by mělo být v místní knihovně autorské čtení z knihy Terezy Brdečkové v doprovodu Jiřího Dědečka (jaksi nemáme jak ověřit, zda to tak opravdu je). Ovšem Hvězdy na Střelnici budou určitě. Já ovšem budu u Kocoura na dalším bluesovém koncertě.

Koukněte do plakátků a zkuste to i v našem kalendáři, třeba si vyberete podle svého. Mějte oči na stopkách, koukejte kolem sebe, my všechny plakátovací plochy a vývěsky stíháme kontrolovat čím dál méně a proto nikdy nebudeme vědět o všem, co se třeba kolem děje.