weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – dvacátý druhý týden roku 2017

Tak začal poslední měsíc před prázdninami, léto buší pěstí do oken a Den dětí se přetahuje s Muzejní nocí nad dalšími akcemi.

Stav nezpracovaných fotek se od minulého týdne zrovna moc nezměnil, ale protože jsem se minulý týden knokautoval, nikde moc courat tentokrát nebudu a snad se podaří něco dohnat a třeba i přece jen nafotit.

Ve čtvrtek 1. června 2017 začíná Tanambourrée představením souborů v Městském divadle Varnsdorf.

V pátek 2. června 2017 Tanambourrée pokračuje každoročním vystoupením u MŠ na Národní ulici, snad si tam stihnu odskočit ze sportovní haly, kam jsem pozván na závěrečný turnaj škol v miniházené. V Rumburku na Střelnici vernisáž. A večer na Lidovce ve Varnsdorfu Abraxas.

V sobotu 3. června 2017 opět přetlak. Bohužel jsem musel odřeknout exkurzi do Bad Muskau (opravdu se na to ještě necítím). Na Studánce se pojede další ročník Varnsdorfské padesátky, na Mašíňáku dávají místní šermíři dohromady Bitvu, sem tam nějaký sport dle libosti a ve Šluknově u zámku Pohádkový park. A tradiční představení Tanambourrée v exteriérech města.

V neděli 4. června 2017 zase sem tam sport. Tanambourrée skončí v Městském divadle závěrečným představením. A u Kocoura v pivovaru má být od rána do večera nachystán dětský den…

Vy si najděte, co je libo. Třeba s pomocí připojených plakátků nebo našeho kalendáře. Samozřejmě nemáme přes v evidenci všechno, co se kde šustne, už se ani tolik nesnažíme, abychom snad všechno věděli