weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (počtyřiadvacáté v roce 2017)

Další pracovní víkend před námi.

V pondělí 12. června 2017 především velká sláva v Rumburku a celodenní program na obnoveném stadionu.

V úterý 13. června 2017 dopoledne ve Varnsdorfu sport, tentokrát 2. stupeň ZŠ a florbal v hale. Promítání ve varnsdorfském Městském divadle, na Fabrice v Doubici opět Laco Deczi, v Rumburku v knihovně vernisáž výtvarného oboru ZUŠky. Já vyrazím s Jiřím Rakem za poznáváním krás mezi Českým Švýcarskem a Lužickými horami.

Ve středu 14. června 2017 opět 2. stupeň varnsdorfských ZŠ v hale, tentokrát je na řadě basket. Sportovat se bude i ve Filipově, kde je připraven v domově Srdce v dlaních další ročník filipovských olympijských her pro seniory. Odpoledne v ZUŠce klavírní koncert teplické konzervatoře, v Rumburku na Střelnici představení, co jsme viděli ve Varnsdorfu, a hlavně večer na Lidovce koncert, jaký hned tak někdo nemá. Já bohužel tou dobou budu někde úplně jinde, budu se chystat na poslech úplně jiné hudby…

Ve čtvrtek 15. června 2017 podruhé po Rumburku s průvodcem, večer další koncert ve varnsdorfském HomeGrownClubu nebo v Rumburku v aule gymnázia záverečný koncert místní ZUŠ.

Pokud vám to nestačí, koukněte do plakátků a zkuste to i v našem kalendáři. Třeba si vyberete něco úplně jiného podle svého. A mějte oči na stopkách, koukejte kolem sebe, my všechny plakátovací plochy a vývěsky nestíháme kontrolovat.