weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – třicátý první týden roku 2017

Snad vydrží přes víkend počasí, akcí na výběr je dost a dost, byla by škoda, kdybychom museli uhýbat před poslední dny tak častým deštěm.

Na pátek 4. srpna 2017 je tu opět pozvánka do Krásné Lípy:

Zveme vás tento pátek 4. 8. 2017 od 18 hodin do kulturního domu v Krásné Lípě na koncert Jana Buriana (písničkáře, spisovatele, moderátora). Pokud se chcete o Janu Burianovi dozvědět více, informace naleznete na www.janburian.cz.

Jana Drobečková

místostarostka města

Masarykova 246/6

407 46 Krásná Lípa

e – mail: drobeckova@krasnalipa.cz

GSM: + 420 721 828 939

V sobotu 5. srpna 2017 se toho nasbíralo tolik, že těžko rozhodovat, kam dřív skočit. Vylučovací metodou – ani letos nebudu na festivalu jurt v Brništi nebo na DTRIASu na Fabrice. Ke své lítosti nepojedu ani s krásnolipskými turisty na výlet do Bozkovských jeskyní, ani se nezastavím na Krásnolipské nádheře před pivovarem Falkenštejn. A asi vynechám i letošní pěvecký koncert ve Chřibské. Po delší prodlevě bych asi zavítal na Houmrův triatlon do Jiříkova, cestou zpět bych se rád konečně zase jednou zastavil v Loretě, a odpoledne u Kocoura rodeo.

V neděli 6. srpna 2017 národní park nabízí další z vycházek se strážci, odpoledne samozřejmě Filipov, jako každou neděli až do konce prázdnin. A hudba by měla znít i ve Šluknově.

Na další koukněte do plakátků, i když je stejně jako vždycky zdaleka nemáme všechny. Něco najdete také v našem kalendáři. Nikdy ale nemůžeme tvrdit, že bychom snad všechno věděli