weby pro nejsevernější čechy

Veteránem severem 2017

Jako každý rok i letos konec prázdnin obohacuje akce Veteranklubu Sever – v sobotu 19. srpna 2016 proběhl 15. ročník srazu auto a moto veteránů, který začal na náměstí ve Šluknově a spanilou jízdou vrcholil ve Varnsdorfu u Kocoura.

Byl jsem (jako už poněkolikáté) rozhodnutý si na přehlídku nablýskaných krasavců počkat při jejich poslední zastávce v pivovaru U Kocoura. Jenže když jsem se nakonec vydal přes den na slavnosti do Rumburku, vystoupil jsem z auta přesně v okamžiku, kdy kolona najížděla na vyhrazený výstavní prostor (Dobrovského náměstí). Tudíž jsem cca 20 minut prostál na křižovatce a chytal účastníky v pohybu – a že jich letos bylo!

Kocoura jsem si ale neodpustil, z Rumburku jsem jel tak, abych stihl předpokládaný příjezd. Ten byl ale silně opožděn, takže jsem se mezi auty – exponáty jen prošel, zatímco se jejich majitelé občerstvovali, a na ohlášené vyhodnocení srazu a soutěží nečekal.

Fotila řada dalších známých na řadě dalších míst, takže až se někde objeví odkazy, doplníme. Třeba Jiří Fišer od Šluknova až k nám -> nebo ještě jedna sada fotek je tady->

Z vlastních zdrojů zmíněný Rumburk a Varnsdorf:

Rok 2016 ->, rok 2015 ->, rok 2014 ->, rok 2013 ->.

Tagy