weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – čtyřicátý šestý týden roku 2017

Máme tu prodloužený víkend. Sama ta skutečnost, že je volno (a zase zavřené supermarkety) se zdá poslední dobou důležitější, než fakt, proč slavit státní svátek.

Vždyť je stále mnoho těch, kteří nestojí o to, připomínat si co bylo a co snad být mohlo. Takže si tenhle významný den připomenou s předstihem ve čtvrtek 16. listopadu 2017 jen v Krásné Lípě u lavičky Václava Havla.

Hmm, teď na mne na FB vyběhlo, že varnsdorfské školy měly nějaký turnaj ve vybíjené… Jo, je to stále dokola a stále stejně.

V pátek 17. listopadu 2017 pořádá AC Rumburk sportování pro děti. Ve varnsdorfské sportovní hale během dne 2x basket (U14 s Děčínem a U17 s Mostem). A v Městském divadle ve Varnsdorfu pokračuje Vítr z hor, jsem zvědav, čím Hanka Strejčková překvapí tentokrát. Hele, Gotta na Dymníku snad zmiňovat ani nemusím. Stejně je i za 2500 na osobu vyprodáno.

Sobota a neděle v Krásné Lípě o sněhu.

Samotná sobota 18. listopadu 2017 je silně umělecká – na šluknovském zámku proběhne akademie zdejší pobočky rumburské ZUŠ, jedna Noc divadel poběží v Rumburku a ve Varnsdorfu se tatáž akce prolne s Větrem z hor. Do toho jeden basket ve varnsdorfské sportovní hale, vzpomínání na Primitivy ve varnsdorfské HomeGrown Clubu a na varnsdorfské Střelnici BumBál.

V neděli 19. listopadu 2017 další dva varnsdorfské baskety (U14 s Litoměřicemi a U17 s Mladou Boleslaví). A v Městském divadle konec Větru z hor.

Koukněte do plakátků, ovšem vězte, že jako vždycky je určitě nemáme všechny. Něco najdete snad i v našem kalendáři. Nikdy nemůžeme tvrdit, že bychom snad všechno věděli