weby pro nejsevernější čechy

Tygři ztratili třígólové vedení s Hradcem. Nakonec vybojovali dva body po nájezdech.

Další domácí zápas začal pro Tygry a jejich fanoušky, kterých dorazilo méně než obvykle (necelžch pět tisíc), jako sen. Po devatenácti vteřinách vedli jedna nula, brzy už tři nula! Jenomže v průběhu zápasu převzal iniciativu Mountfield Hradec Králové a o drama bylo postaráno.

Těžko říci, kde se v liberecém týmu bere ztráta koncentrace, rozhodne už po několikáté přišli o slibný náskok a okradli se o bod.

Slova trenéra Filipa Pešáná jsou sice rozumná, ale víceníně se periodicky opakují: Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a šťastně. Rychle jsme vstřelili tři branky, ale pak Hradec převzal iniciativu. Trošku je nakopla výměna brankáře, navíc snížili na 1:3 a dostali se do hry. Druhá půlka zápasu i prodloužení už byly vyrovnané. Nakonec jsem rád, že jsme tak kvalitního soupeře obrali o body a zvítězili jsme po nájezdech.Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a šťastně. Rychle jsme vstřelili tři branky, ale pak Hradec převzal iniciativu. Trošku je nakopla výměna brankáře, navíc snížili na 1:3 a dostali se do hry. Druhá půlka zápasu i prodloužení už byly vyrovnané. Nakonec jsem rád, že jsme tak kvalitního soupeře obrali o body a zvítězili jsme po nájezdech.

Základní část ligového ročníku se překlopila do druhé půle a tygříci trvale pohybují v druhé půlce tabaulky s občasnm nakouknutím mezi prvních osm, kteří budou bojovat o titul. Častěji jou ovšem tam, kde se bude bojovat o udržení.

Letos to bude zase napínavé i když jinak nežli jsme byli poslední dva roky zvyklí.

Referát četky.