weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – čtyřicátý devátý týden roku 2017

Druhý advent před námi.

No není to pitomé? Roky to v podstatě všem bylo jedno, nikdo se neozval, nikdo nedal vědět. A když si mě po těch letech konečně někdo zapamatuje a začnou se hrnout termíny, je po žížalkách. Víte, vzduchu se nenajím a auto mi na sluneční záření nejezdí…

Ve čtvrtek 7. prosince 2017 jedna z posledních letošních radostí, nechám se provést po Drážďanech. Co všechno nestihnu jsem vypsal v minulé pozvánce, snad mi to vyjde alespoň tak, že dorazím včas večer do Městského divadla.

V pátek 8. prosince 2017 bude ve varnsdorfské sportovní hale miniházená, beze mne.

Podobně na tom bude sobota 9. prosince 2017. Ani Schirgiswalde, ani krásnolipský turistický jarmark a letos asi ani ten svatojiřetínský na faře. Nevyužiji ani pozvánku Adrenalin Pointu. Nedám ani BigTripáky v nově se rozjíždějícím prostoru ve Varnsdorfu. Ani klavichord. Maximálně kousek volejbalu v tělocvičně pod náměstím cestou domů.

Snad si trochu spravím chuť v neděli 10. prosince 2017. Dopoledne basket holek U15 proti Liberci a odpoledne pohádka pro děti.

Takže vezměte na vědomí, že lepší to teď dlouho nebude a že na akcích víc nebudu, než budu.

Koukněte do plakátků, něco jsme nasbírali, ale víc jich nám určitě jako obvykle uniklo. Další akce třeba najdete i v našem kalendáři.