weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – třetí týden roku 2018

Zima udeřila, počasí blázní a konec dalšího týdne je tu.

V pátek 19. ledna 2018 po letech vynechávám Den otevřených dveří varnsdorfské superškoly. Sice jsem módní přehlídku prošvihl už minule, svět se ovšem nezblázní ani tentokrát – mám jiné povinnosti. Dál tu máme koncert na šluknovském zámku, nějaké maturitní plesy a ČokoFest v Liberci. Ovšem tady pozor – pokud jste jezdili na minulé ročníky, dvě hlavní změny. Tentokrát bude v Babylonu a platí se vstupné.

V sobotu 20. ledna 2018 jsou nějaké plavecké závody ve varnsdorfském bazénu. Což jsem se dozvěděl jen proto, že je pro veřejnost tento den zavřený. Stejně bych nemohl, protože sedám do autobusu jako účastník další z cest za výběžkovými betlémy. Co se týče betlémů, busem projdeme i přes dvě již avizované akce – dvoudenní výstavu v Mikulášovicích (pozor, i tady letos změna v podobě vstupného!) a konec výstavy v rumburském muzeu. Odpoledne se těším na další basket holek U15. Kino zdarma mne moc neláká, neviděl jsem už předchozí Hvězdné války, takže sponzorský dar firmy Drylock jde mimo mě.

V neděli 21. ledna 2018 odpočinek.

Širší nabídku najdete v našem kalendáři či na připojených plakátech. Nebo někde jinde – neumíme najít všechno a přesvědčit někoho, aby dával vědět.