weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – čtvrtý týden roku 2018

Zima se vybouřila pár minulých dnů, teď to spíš vypadá na příchod jara, nebo dokonce už i léta.

V pátek 26. ledna 2018 se v areálu varnsdorfského TOSu koná Den otevřených dveří podnikové Střední průmyslové školy. Na varnsdorfském zimním stadionu se připojí k Týdnu hokeje a děcka si mohou vyzkoušet, co znamená být hokejistou. A večer basket, muži proti Ústí. Kéž by všechno dění bylo avizováno tak, jako to činí varnsdorfský basket (čest výjimkám, ať už ze sportu nebo mimo něj).

V sobotu 27. ledna 2018 další škola, tentokrát Šluknov – tady je možno vyzkoušet Přijímačky nanečisto. Bohužel nestíhám (ještě stále přesdstírám práci) volejbal, ženské družstvo hraje dubl proti Novému Boru – nakonec se to vyřešilo samo, hosty zdolala nemoc a zápas se bude překládat na jiný termín. Mohl bych ale stihnout aspoň část klání basketbalistek nejmladší kategorie U12 s Ústím. Na ně jsem zatím moc štěstí neměl.

V neděli 28. ledna 2018 Další dva baskety. Nejprve kluci U17 proti Děčínu a po nich kolegové U14 proti Litoměřicím. Odpolední hokej s Lomnicí nad Popelkou přenechám jiným.

Ostatní najdete v našem kalendáři či na připojených plakátech (jsou to hlavně plesy, plesy a plesy). Nebo někde jinde – neumíme najít všechno a přesvědčit někoho, aby dával vědět.