weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – desátý týden roku 2018

Prý tu máme jaro. Po mrazech napadl sníh a teď to vypadá, že do neděle vše roztaje. Už jen ty trakaře…

Jsou věci, o nichž se píše těžko, ale zmínit je jich třeba. V pátek 9. 3. 2018 se ve 14 hodin ve hřbitovní kapli v Krásné Lípě uskuteční rozloučení se Šárkou Peškovou.

Nějak jsem nedávno přechválil dostupnost informací o některých míčových sportech. FB basketu podivuhodně usnul, plakátek se mi na základě předchozích poznámek povedlo objevit alespoň na webu. Takže kadeti U17 hrají v pátek 9. března 2018 hodně pozdě večer, muži v sobotu 10. března 2018 večer.

V již zmíněnou sobotu se nepřidám ke krásnolipskému KČT k tradičnímu výletu k MDŽ a ani nepojedu do Lipové na zabijačku. Zajdu maximálně na jednokolo dopoledního volejbalu žen ve varnsdorfské tělocvičně. Byl jsem pozván do Šluknova, nicméně i když je mi to milejší než program na Lidovce, nejspíš nedám ani jedno.

Fotbal v neděli 11. března 2018 ve varnsdorfské Kotlině mě netankuje. Spíš mi vrtá v hlavě, zda zariskovat a vyrazit v neděli do kina (Centrum Panorama Varnsdorf), na promítání Tátovy Volhy by měl dorazit její režisér Jiří Vejdělek, ale pořád nevím, zda mám dost odvahy na současný český film…

Zbytek hledejte v našem kalendáři a na připojených plakátech. Nebo taky někde jinde – opakuji stále dokola, že neumíme najít zdaleka všechno.