weby pro nejsevernější čechy

Kryštof – JenomPísničkyTour 2018

Ve čtvrtek 12. dubna 2018 se ve varnsdorfském Městském divadle uskutečnil dlouho dopředu beznadějně vyprodaný koncert letošní akustické šňůry skupiny Kryštof.

Varnsdorf se tak ocitl v úzké společnosti, pro tohle turné bylo vybráno všehovšudy jen 16 divadel. Aby se to trochu vyvážilo, každé z nich se dočkalo více než tříhodinové show. Název turné je však trochu zavádějící, posluchači se dočkali nejen písniček, ale také spousty mluveného slova, ba i dostali prostor k dotazům.

Trochu jsem se bál, co bude. Při svých cestách autem občas přeladím rádio, když aktuální hit slyším během pár kilometrů už poněkolikáté. A taky ta dopředu hlásaná délka. Jenže protagonista téhle kapely má neuvěřitelné charizma. A i když je jasné, že je to celé pečlivě připravená profesionální práce, vůbec jsem neměl ten pocit jako u některých jiných hvězd (a že se nám jich tady už pár vystřídalo). Dokázal být nenuceně vtipný, pohotový, bezprostřední. Reagoval na podněty z hlediště, využíval jich, ale občas se nechal i trochu rozhodit. A člověka potěší, když zrovna k něčemu takovému může přispět svou kapkou v moři, natož když se povede hned double touch…

Mladším okem (miwovi fotky v Deníku) ->

Tagy