weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (podvacáté v roce 2018)

Pokud jsem snad poslední dobou začal mít pocit, že jsem fotografiemi z akcí zavalen a začínám být mnohým lidem nepříjemně dlouho dlužen jejich zaslání, bude jen hůř.

V pondělí 14. května 2018 ráno nastupuji do varnsdorfské Kotliny na Pohár rozhlasu. A sotva stáhnu fotky, tak do Městského divadla.

V úterý 15. května 2018 bych mohl do ČL na otevírání nové expozice. A taky na Legiovlak na rumburské nádraží. Nebo večer na ZUŠkový koncert do Vavřince u Lorety.

Ve středu 16. května 2018 v Rumburku nedávno neblaze v regionu proslavená Ida Kelarová s novým projektem. Nebo předpremiéra. Nebo koncert Plastiků v rámci Nisa Film Festivalu. Takže bude nejsnazší se na všechno vyprdnout a jet na poznávací výlet

Ve čtvrtek 17. května 2018 o nic lepší. Hej Romale se ve zjednodušené podobě stěhuje do Varnsdorfu. Komu se nechce čekat na Noc kostelů a rád by viděl kostel na Studánce i s bonusem – program tu mají nevidomí, připravující se na sobotní varnsdorfské závody. O pár minut později se začíná hrát na Lidovce. A mně začíná být jasné, že asi ani letos neuvidím byť jen jeden jediný 70mm film

Nerozkrájím se, a to zdaleka nevím o všem. Pád dalších věcí je jako vždy v plakátcích nebo v kalendáři. Po ostatním se porozhlédněte, kde je vám libo.