weby pro nejsevernější čechy

Den dětí se bude slavit i v Zoo Liberec

V sobotu 2. června se v liberecké zoologické zahradě uskuteční oslavy svátku dětí. Pro všechny, kteří tento den přijdou, si Zoo Liberec připravila vědomostní, sportovní a rukodělné aktivity.

O zábavu bude postaráno hned na několika stanovištích rozmístěných po celém areálu zoo. Den plný zábavy a her vyplní i oblíbená komentovaná krmení lachtanů v 10.30 a 17.00, pro odvážné návštěvníky bude otevřeno zázemí naší „badatelny“ s hady a exotickým hmyzem a ti nejmenší se mohou těšit na pohádku O plováčkovi, kterou zahraje v 11.00 Divadlo Na cestě.
Společnost Elektrowin si navíc pro návštěvníky připravila speciální akci „S vysloužilci do zoo“. Za každý malý odevzdaný elektrospotřebič obdrží návštěvník dětskou vstupenku zdarma. Je to skvělá příležitost, jak pomoci s recyklací již nepotřebných elektrospotřebičů a užít si návštěvu zoo zdarma! Využijte možnost vyměnit všechny malé spotřebiče, například žehličky, kávovary, kuchyňské roboty, rychlovarné konvice, elektrické nůžky, pily, vrtačky,brusky, apod.za dětskou vstupenku do zoo u stánku Elektrowin přímo před hlavním vchodem do zoo.
Pro všechny děti (3–15 let), které žádný vysloužilý elektrospotřebič do zoo nepřinesly, jsme si připravili v tento jejich svátek 50% slevu na vstupném.
Akce potrvá od 10.00 do 15.00.