weby pro nejsevernější čechy

Letní sportovní hry mládeže 2018 – den první (plavání, florbal)

V úterý 29. května 2018 začaly ve Varnsdorfu Letní sportovní hry mládeže 2018 pro střední školy a učiliště Šluknovského výběžku prvním dnem na víc místech hned třemi disciplínami.

Inu, když máte týden dopředu rozplánováno, kde který den v kolik přesně budete, těžko do rozvrhu přimontujete 3 akce, začínající ve stejnou chvíli na různých místech (a překrývajících se s dosavadním plánem). Navíc za podmínky, že se o akcích dozvíte v noci cca 10 hodin před jejich konáním. Je to pořád stejné – tyhle hry fotím letos už potřetí, a potřetí jsem se o nich dozvěděl v podstatě omylem. Možná si všichni myslí, že mi o nich řekli ti druzí. Možná na mne všichni „jen“ zapomněli. Možná o hrách ani vědět nemám… Takže všem z celého srdce velmi děkuji. Co budu dělat, až Hanka na škole skončí? Asi se na to vykašlu a bude klid. Fakt je, že když mohu být všude jen pár minut, z čehož je ještě polovina čekání, až se začne, stojí to stejně za prd.

Stihl jsem tedy kousek plavání v bazénu a pár minut florbalu ve sportovní hale. V malé hale se měl hrát stolní tenis, ale tam jsem se nedostal.

Stejně jako loni – některé školy (seznam nemám k dispozici) nejsou schopny postavit do jednotlivých disciplin ani týmy, ani jednotlivce (florbal pouhé tři dívčí týmy, v rozplavbách třeba jen 3 dráhy holek proti 3×4 klukům téhož plaveckého stylu). A výsledky po předchozích zkušenostech ani nemá smysl slibovat…

Takže jen pár obrázků:

Plavání 2017 ->, florbal 2017 ->

Tagy