weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam

Už nám pomalu končí 12. týden roku 2013, což znamená víkend a třeba i rozhodování, kam se zajít podívat.  Rodiče s dětmi by mohli ještě dneska v pátek 22. března stihnout ve VDF Pyžamový bál, který DDM chystá na Střelnici.

O Oldies Party ve Šluknově už jste u nás slyšeli.

Trochu jiný hudební zážitek slibuje varnsdorfský Rozkrok, kde sice sporadicky, ale přece jen občas rozvibrují vzduch nějací šamani se svými systémy.

Hrát se bude i ve varnsdorfském baru Titanic, plakátky zvou na Pro Band od 21:00.

Dykyta bude v sobotu 23. března 2013 v předvelikonočních Zubrnicích, tak můžete zkusit být tam s nimi. Nebo dáte přednost začínající turistické sezóně a vyrazíte na jarní sraz do Krásné Lípy?

Ve Šluknově se můžete dozvědět něco o historii.

Ve Varnsdorfu večer buď můžete vyrazit do kina Panorama, kde se bude ve spolupráci s Městským divadlem promítat Flamenco Hoy, nebo můžete zasednout ve vinotéce na Poštovní ulici nad letošními tekutými novinkami. A nebo zaskočíte do Doubice, kde na Fabrice vystupují liberečtí Alco Coma … (sobota od devíti večer)

Kdo zůstane čilý, může v neděli 24. března 2013 vyrazit se členy KPMV na třetí toulku podél Mandavy, nebo se podívat do varnsdorfské sportovní haly, jak si mládež vyskakuje nad velikonoční laťku. V Rumburku bude odpoledne v ZŠ Tyršova možnost zaposlouchat se do mezinárodního koncertu, pořádaného při příležitosti česko-německé výstavy keramiky.

A ještě jeden tip na začátek týdne – v Dolní Poustevně se bude koncertovat v pondělí 25. března 2013, taky už velikonočně.

Tyto i další akce najdete v našem kalendáři, no a pokud snad víte o něčem, co tam nevidíte, dejte vědět.

Ještě se bude ochutnávat víno u Pupíka v Poštovní, Vdf …. sobota 23/3

ochutnavka

Tagy