weby pro nejsevernější čechy

Rockfest Čtverec letos ve Varnsdorfu

Ti, kdo sledují aktuální zpravodajství, už to nějaký čas vědí, ale trocha opakování nikdy neuškodí – letos nehledejte tradiční hudební festival Čtverec v Dolní Poustevně, ale u Kocoura ve Varnsdorfu. Protože nedošlo k dohodě mezi organizátory a městem Dolní Poustevna, stěhuje se letošní ročník do míst, kde proběhl již zimní díl festivalu, ke Kocourovi. Na kocouří FB stránce si k tomu můžete přečíst tento text:

To, o čem se zatím jen mluvilo v zákulisí, stalo se již pravdou. Jeden z nejstarších rockových festivalů dolnopoustevenský Čtverec se opět stěhuje a to tentokrát do Pivovaru Kocour. Zimní Čtverec u nás již úspěšně zakořenil a věříme, že i ten letní u nás dopadne ke spokojenosti všech. Oproti minulým ročníkům je velká změna v čase, protože letošní Čtverec nebude v srpnu, ale již na konci června.

Vše se tedy odehraje s kvalitním zvukem i velkolepým pódiem přímo v areálu pivovaru Kocour ve Varnsdorfu. Samozřejmostí bude stanový tábor, občerstvení, WC, pořadatelská služba, předprodej a vše, na co jste byli zvyklí.

Tagy