weby pro nejsevernější čechy

VK Dukla Liberec vs Dresden SC 1898 ve Varnsdorfu

Ve čtvrtek 20. září 2018 se ve varnsdorfské sportovní hale uskutečnilo exhibiční přátelské utkání mezi ženskými volejbalovými celky VK Dukla Liberec – Dresden SC 1898.

Sice to nebyla taková sláva, jako nedávné basketbalové oslavy, ale návštěvnost více než slušná.

Těžko mohu napsat něco smysluplného a odborného, navíc jsem ani nemohl být celou dobu (od 19:00 divadlo), takže si zase vypůjčím info z FB místního volejbalového oddílu:

Utkání dopadlo lépe pro německé hračky a to 4:1. Během večera proběhlo losování tomboly a také poděkování za celoživotní práci pro varnsdorfský volejbal panu Vinklárkovi. Tím to bych chtěla za oddíl poděkovat všem, kteří se na tomto volejbalovém večeru podíleli. Sportovní agentuře Global Ballgame za výpomoc s organizací tohoto volejbalového zážitku. Petr Damnitz, Božena Damnitzová, Michaela Damnitzová, Lenka Haureljukova, Zdeněk Heinzel, Helena Jirušková, Petra Nováková a všechna naše mládež…

A obdobně hovoří i spolupořádající agentura:

Chci i touto cestou poděkovat Petrovi Damnitzovi a všem členům TJ Slovan Varnsdorf – volejbal za perfektní organizaci zápasu žen Dukla Liberec – Drážďany. Spolupořadatelem byla naše agentura Global Ballgames a.s. sekce volejbalu v čele s Martin Kubišta. Martin mluvil s oběma týmy a spokojenost byla i na jejich straně. Už se chystá další akce, která by měla opět za rok proběhnout.

Foto na FB TJ Slovan Varnsdorf Volejbal ->

Tagy