weby pro nejsevernější čechy

Vánoční turnaj ve florbale (Varnsdorf, listopad 2018)

V pátek 23. listopadu 2018 se ve sportovní hale ve Varnsdorfu konal 14. ročník vánočního turnaje ve florbale určený pro I. stupeň varnsdorfských základních škol, který pořádá ZŠ a MŠ Bratislavská Varnsdorf.

Některé věci zůstávají stejné, i když se mírně obměňují. Letos poměrně brzy (dvakrát jsem fotil až v prosinci). Pokud jsem schopen posoudit, opět jen 4 základky – loňské Náměstí vystřídala letos Edisonka (další pak pořadatelská Bratislavská, Východní a Dolní Podluží). I když už jsem fotil dvakrát, znovu jsem se o konání turnaje dozvěděl víceméně náhodou. A opět nikde souhrnná informace, výsledky neznám (v době vyhodnocení jsem byl jinde), takže jen úlovky z FB a webů jednotlivých škol:

Pořadatelská ZŠ a MŠ Varnsdorf Bratislavská moc slavně nedopadla

V pátek 23. listopadu 2018 pořádala naše škola již čtrnáctý ročník florbalového turnaje pro žáky varnsdorfských škol. Děvčata skončila na čtvrtém místě a chlapci také na čtvrtém.

Fotky zde ->

ZŠ Východní jen na FB

Děvčata dnes vyhrála všechny zápasy a obsadila první místo. Chlapci skončili na místě třetím. Žákům patří velké poděkování za krásné výkony.

Podluží a Edisonka (zatím?) nic.

Rok 2017 ->rok 2016 ->

Tagy