weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – šestý týden roku 2019

Tak jsem už přestal sloužit pravidelně a budu mít možnost opět sem tam někam zavítat.I když jak jsem psal minule, není to úplně jednoduché. Ať jde o akce městské či na úrovni kraje, dozvědět se někde něco je čím dál těžší. By jim tam ještě chodili lidi… Jedná se na první pohled o uzavřené skupiny, které si pořádají akce samy pro sebe a aby si odškrtly čárku, a nestojí o to, aby do toho lezl někdo cizí.

Dnes ve čtvrtek 7. února 2019 připomínám Rumburk.

Od tohoto víkendu už začínají oslavy masopustu (ty asi nej v Novém Boru), a někdo už předznamenává i importovaného Valentýna. A samozřejmě další plesy všeho druhu.

Co se sportu týče, výjimečně žádný basket, zato volejbalu dost. V sobotu 9. února 2019 se utkají zdejší proti zdejším, varnsdorfské Áčko s Béčkem v tělocvičně na Národní.

V neděli 10. února 2019 pak ve sportovní hale Pohár předsedy KVS (kategorie mladší žáci). Už jsem skoro měl pocit, že volejbal mužské pokolení ani nehraje…

A ještě zpět k sobotě 9. února 2019 – Krásná Lípa a otužilci. Kolik lidí mi zas v následujících dnech řekne, že o ničem nevědělo?

A ještě co se děje v Liberci a jeho okolí: