weby pro nejsevernější čechy

Akce v Krásné Lípě

Dovolte, abychom Vám nabídli několik akcí, které se budou konat v nejbližší době v Krásné Lípě.
Divadelní spolek Hraničář vás zve na příběh z kouzelných břehů „Zlatého jezera“ vyprávějící o lidské soudržnosti, lásce na celý život, o tom, co se mělo říci a nikdy neřeklo, co se možná nemělo nikdy vyslovit a přesto to zaznělo, o mláďatech, která opouštějí hnízdo a zase se ( někdy ) vracejí, o hledání životní rovnováhy. Příběh vypovídající o jemných, často
nepostřehnutelných nitkách přátelství a potřebě opřít se o druhého člověka.

Hrají
Ethel: Alena Winterová
Norman: Zbyněk Pražák
Billy: Matyáš Posselt
Chelsea: Jana Veselá
Bill: Jaromír Rauch

Režie: Miroslav Řebíček
Scéna: Radim Purchart
Kostýmy: Jana Zachová
Nápověda: Helena Heindrichová

Představení se koná 4. 3. 2019 od 19:00 hodin v Kulturním domě v Krásné Lípě. Vstupné je 50,- Kč. Rezervace míst je možná na tel. 777 184 083 u p. Starostové.

Srdečně vás zveme také na tradiční dětský karneval, který se uskuteční dne 9. 3. 2019 od 15 hodin v Kulturním domě v Krásné Lípě, moderuje Mirek a hraje DJ Jirka. Přijďte se svými dětmi a užijte si toto sobotní odpoledne.


Jana Drobečková
místostarostka města
Masarykova 246/6
407 46 Krásná Lípa
e-mail: drobeckova@krasnalipa.cz

A já vás co nejsrdečněji zvu na krásnolipský Masopust již tuto sobotu 2. 3. 2019. Sraz masek ve 14.00 hod na náměstí a po obchůzce městem bude hrát muzika v restauraci Beseda (cca od 17.00 hod). Tam budou také od 14.00 hod vepřové hody. Přijďte s nám i pobejt na akci, jejíž tradice s Lužičanem začala již v roce 1989.

Zdraví
Naďa Semelková
Pražská 8
407 46 Krásná Lípa
e-mail : fs.luzican@seznam.cz

Tagy