weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – devátý týden roku 2019

Březen, a místo kamen zatím máme teploty, z nichž jsme se před pár roky radovali v létě…
Dnes ve čtvrtek 28. února 2019 připomínám varnsdorfský koncert – a bacha, je v divadle!

V pátek 1. března 2019 masopust ve Šluknově.

V sobotu 2. března 2019 tak nějak smršť, která se nedá stíhat. Hokej v Rumburku, hokej, volejbal a basket ve Varnsdorfu, volejbal v Krásné Lípě. Masopust třeba v Dolní Poustevně, Krásné Lípě nebo ve VDF. Varnsdorf v podobě, jaká už tu byla, a  přece jinak. Propojení průvodu s pivem u Kocoura už jsme zažili v roce 2015, tehdy ale ještě v rámci Valentýna, který letos z pivovarské nabídky zmizel. Jeho místo zaujal Pivní masopust, nabídka ale zůstává stejná – silná a ochucená piva. A komu by to všechno snad bylo málo, tak ještě Rumburk.

V neděli 3. března 2019 zase zklamu. Jiří Rak začíná jarní cestování výletem do Drážďan a na Weesenstein. Jenže ve VDF pokračuje masopust tradičním karnevalem pro děti na zimním stadionu, místo na 31. 3. přeloženého dalšího kola volejbalového poháru předsedy KVS má být nějaké utkání mládeže v tělocvičně pod náměstím a odpoledne pohádka v divadle. Pořád se neumím klonovat…

A po aktualizaci FB TJ Slovan Varnsdorf se nedělá stává roudnickou – ve sportovní hale od 9 a 11 U11, ve 14 U19 a na závěr v 16 U15 – všechno proti odpovídajícím celků BA Roudnice nad Labem.

Vyberete si co chcete a kde chcete. Částečnou pomoc najdete v plakátcích a v našem kalendáři.

Víkend v Liberci a okolí