weby pro nejsevernější čechy

Letní sportovní hry mládeže 2019 – plavání

V úterý 28. května 2019 začaly ve Varnsdorfu Letní sportovní hry mládeže 2019 pro střední školy a učiliště Šluknovského výběžku prvním dnem jako obvykle hned třemi disciplínami na různých místech.

Je to pořád stejné. Vlastně ne, je to rok od roku horší. Jak dlouho asi organizátoři mají naplánované termíny? Jak asi dlouho jsou blokována sportoviště? Jak asi dlouho jednotlivé školy vědí, čeho a kdy se mají účastnit? Dá kdokoli z těch všech vědět? Už loni jsem psal „Možná o hrách ani vědět nemám…“

Nebýt toho, že se hrabu v archivech fotek a stejně jako loni zjistil, že by mělo být něco nejen pro 1. a 2. ročník ZŠ, nevěděl bych do poslední chvíle nic. Takhle jsem si napsal o info, které mi nakonec ale bylo stejně skoro k ničemu – když se měsíc dopředu upíšu na služby, těžko s tím pár dní předem něco udělám. Nota bene se mi už ani nechce. Nakonec si na mne jako roky minulé vzpomněla jen Hanka – letos už naposledy. A ani jsem se jí neodvděčil tím, že bych se zašel podívat na florbal, stihl jsem jen kousek plavání.

Školy a výsledky po mne nechtějte. Možná si časem vzpomene někdo ze zúčastněných, i když většina školních webů poslední dobou informačně vesele umírá.

Plavání 2018 ->, plavání 2017 ->

Tagy