weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (čtyřicátý třetí týden roku 2019)

Opět nám posunuli babí léto, tudíž kdo chce, může upřednostnit toulání barevnou přírodou. Kdo courat nechce, vybere si třeba nějakou kulturu či sport.

V úterý 22. října 2019 další sportování středních škol, po florbalu minulého týdne je na řadě futsal. V tutéž dobu dopolední dětské představení v Městském divadle Varnsdorf, které nestíhám, protože z futsalu poletím na ZŠ Východní na Cestu kolem světa. Tudíž do divadla až odpoledne na reprízu. Navečer pak do ZUŠky na 1. žákovský koncert (Plakátek visí v ZUŠ na dveřích, ale nestihl jsem si ho vyfotit. Na webu ani na FB tak nějak jako obvykle absentuje). Cestovatelská přednáška v Městské knihovně mě netankuje, do Asie nepojedu, natož na koloběžce.

Ve středu 23. října 2019 komentovaná prohlídka končící výstavy v rumburském muzeu, na kterou vyráží kolektivně např. KPMV. Poslední přednáška Mimořádného misijního měsíce. Kytara napříč žánry v Dolní Poustevně nabízí Joe Robinsona. Z čehož mám dojem, že my ve Varnsdorfu se letos nedočkáme.

Ve čtvrtek 24. října 2019 pokračují Podzimní hry škol výběžku, na řadě je plavání. A na večer koncert v Městském divadle ve Varnsdorfu. A kdo neví, tak tento den je Dnem turistickcý informačních center v rámci Světového dne pro rozvoj informací. Tato informace ale zřejmě mnohým unikla – pokud vím, ve výběžku se zapojuje pouze Šluknov.

Samozřejmě je toho mnohem, mnohem víc. Další akce vybírejte z plakátků, v našem kalendáři, ale i kdekoli jinde, pokud o nějakém zdroji informací víte.