weby pro nejsevernější čechy

Kocouří Kouř 2020

V sobotu 1. srpna 2020 se v areálu varnsdorfského pivovaru Kocour uskutečnila odložená přehlídka nakuřovaných piv Kocouří kouř 2020.

Tedy, uskutečnila a zároveň neuskutečnila…  Jak to jen napsat. Upoutávka na FB i na webu pravila:

Akce se ponese v tom samém duchu jako klasický Kocouří kouř. Nebude chybět ochutnávka piv z různých minipivovarů a něco dobrého na zub od místních řezníků. Hudební doprovod na akci zajistí kapela The Primitives Group.

Jenže svět se podělal. Kdo četl mé stesky nad uplynulými ročníky, těžko se bude divit, že letos už nemám slov. Byl totiž přítomen jeden jediný pivovar, a to ten domácí. Uprostřed plochy před pódiem stan, kde posedávalo pár zbloudilých. První stánek jsem neidentifikoval, druhý GALLI DISTILLERY. Většinu času jsem strávil u trdelníků. Pak už byl jen jeden kocouří stánek se suvenýry a ochucenými pivy a druhý kocouří s pivy normálními. A pod pergolou se asi připravovaly klobásy, ale tam už jsem nedošel. Chudák Roura.

Spolu s Děčínským Deníkem jsem absolvoval prohlídku pivovaru s výkladem místního sládka, pořídil nějaké fotky, u nichž jsem slíbil, že je publikovat nebudu, a zmizel s tím, že na večerní koncert se zaručeně vracet nehodlám. Takže nemůžu sloužit, jestli vůbec byl, kolik lidí přišlo a jak to dopadlo. Kupodivu ani zmínění kolegové z DD nemají na webu o akci zmínku, na rozdíl od konkurenční Krásnolipské nádhery. Jak jsem byl upozorněn na FB v komentáři, DD zde ->. Já ovšem žádná cizí piva či řezníky opravdu neviděl, nejspíš proto, že jsem blbý a slepý.

Rok 2019 ->, rok 2018 ->, rok 2017 ->, rok 2016 ->, rok 2015 ->, rok 2013 ->

Tagy