weby pro nejsevernější čechy

Zrušeno – Vladivojna La Chia & 4Trio

Srdečně vás zveme v sobotu 19. 9. 2020 do prostor Novia fashion na Kyjovské ulici, kde zakončíme Kulturní léto v Krásné Lípě koncertem Vladivojny la Chia.

Koncert je díky novým opatřením v souvislosti s koronavirem zrušen.

Děkujeme za pochopení.

Koncert začíná v 18 hodin, vstupné dobrovolné.

Vstupenky budou v prodeji na místě a protože se koncert koná v prostorách, kde jsou stále funkční píchačky, bude nutné vstupenku procvaknout, aby byla platná:).

Přijďte s námi takto netradičně zakončit léto.

Nová scéna v Krásné Lípě s vůní textilní výroby! Přijďte si poslechnout skvělou muziku do textilky Novia Fashion. Představí se tam Vladivojna La Chia (česká skladatelka, zpěvačka, textařka, producentka a výtvarnice) se svým 4Triem složeného z výrazných hudebních osobností (Terezie Kovalová – cello, Petr Uvira – ak. kytara, Luboš Pavlík – bicí) a zahraje průřez ze své starší i nejnovější tvorby. Tzn. průřez sólovými alby, písně z filmů a divadelních představení, písně z repertoáru metalového Vladivojska v akustickém hávu a největší část programu bude patřit zhudebněným básním Anny Barkovové z recitálu 8 hlav šílenství, to vše zpestřeno nějakou tou Vladibajkou či improvizací na humra.

Koncert se koná v sobotu 19. září od 19:00 v budově společnosti Novia Fashion (Krásná Lípa, Kyjovská 79). Vstupné je 50 Kč. Občerstvení je zajištěno.

Jana Drobečková
místostarostka města
Masarykova 246/6
407 46 Krásná Lípa
e – mail: drobeckova@krasnalipa.cz

Tagy