weby pro nejsevernější čechy

Třicátý devátý týden v roce 2020

Léto nám končí, volby se blíží, společnost se polarizuje víc a víc (ať se to zdá po předchozích letech už jakkoli nemožné), nejistota trvá. Nějaké termíny tu jsou, ale co bude zítra, kdo ví. Virus nám tady skáče po konkrétních lidech (alespoň podle testů) a karanténa je leckde. Něco tedy vyjmenujeme, ale neručíme za to, že se cokoli z toho nakonec bude opravdu konat.

V úterý 22. září 2020 takřka celý den v Kotlině. TJ Slovan Varnsdorf se připojuje v rámci projektu Pohybová gramotnost s Českým atletickým svazem k propagační akci Atletika pro děti. Večer místo do varnsdorfské knihovny zamířím (snad) do Liberce (měla by se tu hrát Půlnoc).

Ve středu 23. září 2020 totálně vyprodané Městské divadlo Varnsdorf. Snad. Carmen jsme přežili a doufejme, že to nebylo poslední představení.

Ve čtvrtek 24. září 2020 (snad) opět v divadle. V rámci zahájení filmového festivalu Nisa / Neisse / Nysa má být vernisáž fotovýstavy a koncert. Bohužel takřka souběžně přednáška v rumburském muzeu. Jinak má Rumburk s kulturou chvíli utrum, protože takto ->. Snad nás to taky nepotká.

To je vše, co mi stojí za zmínku. Koukněte do plakátů a třeba hledejte jinde, víte-li kde. My víc nevíme.

Tagy