weby pro nejsevernější čechy

Florbal – Liberecká liga mužů – 1. kolo

V sobotu 3. října 2020 dopoledne patřila varnsdorfská sportovní hala florbalu.

Jak jsem napsal v příslušných pozvánkách:

Pravda, není to úplně ideální – v hale nebo na zimáku jsou vidět blokace, ale není jasné, proč. Jestli jde o trénink, nebo něco jiného. Jasně, některé sportovní oddíly jsou aktivní a zveřejňují o svých akcích poctivě informace vlastními cestami, ale jiné ani ťuk (nebo mi to někudy uniká). Pak nezbývá než hádat, že sobotní zábor haly florbalem od 8 do 14:30 asi trénink nebude…

Navíc jsem jel původně do tělocvičny na Národní ulici pod náměstím na volejbal. Jenže jsem si rozbil hubu o zamčené dveře (dodatečně zjištěno, že hostující celek ze hry vyřadila nemoc – raději nezjišťovat v téhle době jaká). Rozhodl jsem se tedy zkusit štěstí. A fakt se v hale hrálo. I když se o tom nedozvíte dopředu ani na městském webu, ani v kalendáři akcí, ani na FB pořádajícího klubu Florbal Šluknovsko Česká Lípa. Tyhle věci se prostě stále a pořád melou jen v omezených skupinkách příznivců a účastníků a na veřejnost nemají šanci proniknout, protože o to snad ani nikdo nestojí. Maximálně se dá s vypětím všech sil najít něco zpětně:

Liberecká liga mužů – 1. kolo
09:00 – FBC Bestie Česká Lípa C vs FBC Šluknovsko Česká Lípa 9:10 (Jakub Mauer, Josef Kubát)
10:30 – FBC Rebels Liberec D vs FBC Lomnice B 20:7 (Josef Kubát, Zdeněk Kamínek)
12:00 – FBK Gladiators Česká Lípa vs FBC Bestie Česká Lípa C 6:3 (Zdeněk Kamínek, Josef Kubát)
13:30 – FBC Šluknovsko Česká Lípa vs FBC Rebels Liberec D 6:9 (Zdeněk Kamínek, Jakub Mauer)
15:00 – FBC Lomnice B vs FBK Gladiators Česká Lípa 1:14 (Zdeněk Kamínek, Jakub Mauer)

Na základě uvedeného bych rád zkombinoval dvě populární hlášky. Císař pán je … korunovanej, a voni by mu tam chodili lidi.

Tagy