weby pro nejsevernější čechy

Návštěva výběžku pana Miloše Vystrčila aneb Díky, že za námi stojíte

V úterý 29. září 2020 navštívil senátní obvod č. 33 Děčín předseda Senátu Miloš Vystrčil.

Celodenní program na Děčínsku a ve Šluknovském výběžku za doprovodu senátora za Děčínsko Zbyňka Linharta zakončil besedou ve Varnsdorfu na Lidové zahradě, na kterou jsem vás zvala minulý týden.

Ten večer na otázky občanů, kromě pana Vystrčila, odpovídal také pan Zdeněk Linhart (BEZPP, STAN) a pan Jiří Pimpara (ODS). Jejichž slova přišlo vyslechnout pár ještě slušných zastupitelů města Varnsdorf a několik členů ODS či Pirátů, i například bývalý starosta Varnsdorfu. 

Jsem opravdu velmi vděčná, že v senátu sedí lidé, jako je pan Vystrčil či pan Linhart. Protože lidé, kteří mají vládnout naší zemi, z nich je mi blivno. Naopak u pánů senátorů jsem opět mohla vidět svědomí, které už národ dlouho u našich vládních stoupenců, včetně toho spasitele Bureše a vola na Hradě, neshledal. Jsem moc ráda, že v senátních volbách vypadli další stoupenci ANO a že i několik krajů se osvobodilo od těchto parazitů. U nás to zatím vypadá všelijak a nechápu, nerozumím. Nicméně jsem šťastná, že i tak se kraj zbavil dalších příživníků, lhářů a převlékačů kabátů.

Díky senátoři, že za námi stojíte, že stojíte za pravdou, láskou a demokracií.

Foto IŠK:

Tagy