weby pro nejsevernější čechy

Aktuální změny zbývající části programu 19. ročníku MHF Lípa Musica

V důsledku přijatých protiepidemických opatření a jejich dalšího zpřísňování dochází ke změnám u všech koncertů plánovaných ve zbývající části 19. ročníku MHF Lípa Musica, a to v následující podobě:

Recitál Josefa Špačka s názvem Sólo pro Josefa Špačka, který je plánovaný na pátek 16. října v Oblastní galerii v Liberci proběhne ve virtuální podobě a bude všem držitelům vstupenek zpřístupněn jako video stream ve spolupráci s Televizí RTM+. Podrobnosti ke sledování koncertu budou sděleny držitelům vstupenek.

„Věříme, že naše snaha zachovat koncert našeho uměleckého garanta Josefa Špačka prostřednictvím streamovaného koncertu potěší naše posluchače potěší. Velmi by pro nás znamenalo, pokud by tuto formu koncertu přijali jako adekvátní alternativu kulturního zážitku. V případě, že možnost zhlédnout tento koncert online návštěvníci nemají, jsme připraveni vrátit vstupné. Všem, kteří tuto formu přijmou, velmi děkujeme. Vnímáme jí jako podporu kultury v nelehkém čase,“ říká Martin Prokeš, ředitel festivalu Lípa Musica.

Projekt Jurkovičovy ukolébavky, který se měl uskutečnit v pondělí 19. října na zámku v Doksech za účasti Hany Blažíkové, Jany Semerádové a dalších interpretů, je zrušenVstupné za tento koncert bude vráceno dle níže uvedených pokynů, a to v termínu do 30. října 2020.

Závěrečný koncert s názvem Hudba stříbrného plátna, který byl plánován na středu 28. října do Městského divadla v Novém Boru za účasti Komorní filharmonie Pardubice a dirigenta Jana Kučery, je přesunut na náhradní termín, a to neděli 6. prosince 2020. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. V případě nemožnost zrealizovat ani prosincový termín, bude jednáno o dalším náhradním termínu na začátku roku 2021.

Epilog festivalu Má to smysl! ve spolupráci se ZUŠ Česká Lípa, který je v plánu na 5. listopadu v KD Crystal v České Lípě, zůstává zatím beze změny.

Vstupné za zakoupené vstupenky na zrušené koncerty bude v případě hotovostního nákupu na festivalové pokladně v Žižkově ulici č. 528/6 vraceno tamtéž v provozní době pokladny, tj. po a st: 15.00–17.00, út a čt: 14.00–16.00. V případě bezhotovostního nákupu bez ohledu na místo nákupu (platba kartou na pokladně, online na www.lipamusica.cz či v síti Colosseum Ticket) je pro vrácení nutné vyplnit tento formulář na webových stránkách Colosseumtickethttps://www.colosseumticket.cz/cs/formular-pro-vraceni-vstupneho. Vstupné bude následně vráceno na účty návštěvníků. Nárok na vrácení vstupného je uplatnitelný do 30. října 2020.

Děkuji za pozornost a přeji klidné dny a pevné zdraví!

Ing. Lucie Johanovská, manažerka marketingu & PR
ARBOR – spolek pro duchovní kulturu, Žižkova 528/6, 470 01 Česká Lípa
@: lucie.johanovska@lipamusica.cz,
www.lipamusica.cz | facebook / instagram / youtube: lipamusica.cz

Tagy