weby pro nejsevernější čechy

Basketbal – kadetky U17 TJ Slovan Varnsdorf vs TJ Sokol Kladno (leden 2022)

V neděli 9. ledna 2022 se do varnsdorfské sportovní haly vrátily dívky basketbalistky – kadetky U17 domácího TJ Slovanu, tentokrát je čekalo družstvo TJ Sokol Kladno (nadregionální liga, skupina B, 12. kolo).

Bohužel, stejně jako v sobotu, dojem (a výsledek) úplně stejný. Holky z Kladna daly najevo svou převahu hned během prvních vteřin.

Na straně domácích sem tam nějaká povedená akce, sem tam hezký únik, občas povedená střela. Ale jako celek to drhne, šíleně to drhne. A do toho ještě skutečnost, že se hra málem proměnila ve vodní pólo – ze stropu sportovní haly se stoupající teplotou, svítícím sluncem a tajícím sněhem začaly téct na palubovku na několika místech čůrky vody.

Podle IG a webu baskeťáků 29:89. Oficiální výsledky zatím k dispozici nejsou.

Na klubovém webu:

TJ Slovan Varnsdorf – TJ Sokol Kladno 29:89 (7:15, 12:26, 7:28, 3:20)

Do nedělního zápasu nastoupily naše hráčky podstatně lépe. Bojovaly, chtěly každý balon. Bohužel druhá čtvrtina se opět zvrhla a soupeř nám bodově odskočil. Rozdíl se už jen navyšoval a poslední čtvrtinu daly naše hráčky pouhé tři body. S takovou střelbou se bude jen těžko vyhrávat.

Body: Doležalová 8, Valíčková 6, Palmeová 6, Bafiová 4, Stráníková 4, Kutová 1, Venclová, Kahounová, Strnadová, Zirmová a Krátká po 0.

TH: 21/11 – 52%

Tagy